www.spirit4you.hu         www.szivtanoda.hu         www.hrspecialista.hu

ÜDVÖZÖLLEK!

Ez a weboldal éppen most készül! Kezdj a KEZDŐLAPON, kattints ide!

AMBRUS-RAKOVICS ÉVA VAGYOK

Az üzleti és a magánéleted problémáinak spirituális megoldója!

Író, tanácsadó, családállító, motivációs előadó, tréner illetve oktató egy személyben.

Ez a weboldal azért készült, hogy könnyebben megtalálj és megtudd,

milyen sok mindenben tudok Neked segíteni! 🙂

Ezen az oldalon valóban csak kezdetleges, és gyors tájékoztatást találsz, a különböző elérhetőségeim szerepelnek, ezért KÉRLEK LÁTOGASD MEG A TÖBBI weboldalamat, ahol bőséges leírásokkal és kivételes lehetőségekkel várlak! 🙂

Talán már tudod, hogy elég sok területen segítem az embereket tanácsokkal, megoldó eszközökkel. Azonnali megoldást keresőknek konzultációkkal (feltárjuk a problémát és megoldjuk), hosszú távra pedig eszközöket és tudást biztosítok az akadálymentes boldog élethez!

Ezen az oldalon eljuthatsz mindegyik terület részletes leírásához! Mint látod, minden fénykép elvisz egy másik weboldalra, ahol megtalálod a számodra hasznosítható segítséget.

 

MIK EZEK A TÉMÁK?

Spirit4you témakör:

Ez a terület foglalkozik az egyéni problémák megoldásával, speciális eszközök, módszerek használatával, ebben az esetben leginkább spirituális módszereket alkalmazok.
Leginkább SZÍVÜGYEK, magánügyek kérdésével foglalkozik.  Természetesen, ha neked éppen munkaügyi, anyagi, vállalkozói problémáid vannak, akkor is tökéletesek ezek a módszerek!
Ha ezen az oldalon jelentkezel, feliratkozol kapsz értesítést családállításról, kedvezményes kezelések, egyéni terápiák lehetőségéről. Alkalmanként blog cikkekről, tanulságos esetekről, Szeretet Rendjéről, önismeretről, párkapcsolatról, gyermek és szülő viszonyról.

SZÍV -Tanoda témakör:

A SZÍV-Tanoda, mint témakör tanfolyamokról, könyvekről, képzésekről, önismeretről, emberismeretről, nyilvános előadásokról és ingyenes KLUB-Találkozók témaköréről nyújt tájékoztatást. A TANULÓK KÖRE szerteágazó, magánemberek, tanácsadók, coachok, gyógyítók, orvosok, pszichológusok, HR-esek, cégvezetők, és még sorolhatnám. Emberek, akik akik hosszútávú megoldást keresnek az ÉLET és a BOLDOGSÁG megéléséhez. Keresik a miérteket és a hogyan-okat!  Azoknak szól, akik más emberek életébe „hivatalból” vagy életvitelből beavatkoznak.
Ha ezen az oldalon érdeklődsz, vagy feliratkozol, akkor érdemes tudnod, hogy havonta egyszer szoktam levelet küldeni, hacsak valami rendkívüli nem történik. 🙂 Akkor havi 2-3 levél is megeshet. Leginkább összegző, esemény értesítő, azaz aktualitást bemutató levelekről van szó. Hol tudunk milyen ügyben találkozni, mikor tudsz díjtalanul csatlakozni, illetve be szoktam iktatni néhány magánügyi terápiás infót is!

HR Specialista Akadémia: 

Ez a terület leginkább munkaügyi HR-eseket, vezetőket érint. A legfrissebb automatikus toborzási rendszerek, megoldások, pályaválasztás, munkakörök, asszertív kommunikáció, mérhetőség, személyiségjegyek, önismeret, emberismeret, azaz karakterek felismerhetőségével kapcsolatos módszerekről szól. Erre a témára való feliratkozás, általában tréningek, tudásanyagok és kipróbálási, betekintési lehetőségekről elérését szolgálja. Ezekben a témakörökben havonta 1-2 levelet, értékes információkat küldök. Leginkább a díjtalan Klub idejéről (kérdezz-felelek) szólok és az aktuális képzések lehetőségéről.

WEBOLDALAK ÉS A KÖNYVEIM

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

BEMUTATKOZOM, HOGY TUDD, MIKOR, MIBEN SZÁMÍTHATSZ RÁM!

AMBRUS-RAKOVICS ÉVA VAGYOK.

Integrált Spirituális Sorsterapeuta, HR Specialista Business Partner, tréner és író vagyok egy személyben.
Nem kedvelem igazán a titulusokat, mert nem tudják megfelelően kifejezni, mi is az, amivel foglalkozom.
Legjobb lenne csak ezt írni:

Az életed problémáinak megoldókulcsa!

Hitem szerint, mindig mindenre van megoldás, és mindig, minden körülmény ellenére van választásunk!

MINDEN EMBERNEK ALANYI JOGON JÁR A BOLDOGSÁG, így születünk! Sajnos, valahol útközben ez elromlik, majd akár el is feledkezünk róla. Ehhez a komfortos, boldog érzésedhez segítelek vissza. Jelenleg 14 módszer, eszköz segíti a munkámat, és a Te hited szerint, illetve a probléma minősége szerint válogatok az eszköztárból. Azt használjuk, amelyik a leghatékonyabban segíti a Te életedben a minőségi változást!

Az ÖNISMERET, és akár a többi ember működésének, érzéseinek, gondolkodásmódjának, milyenségének az ismerete lesz a kezdő lépés, és a megoldókulcs a boldogságodhoz! Ha tudod, ismered, hogy mihez képest (önmagad, mint kiinduló pont) mások a többiek, nem lesz többé olyan nehéz boldogulni a “világban”, ön-érvényesíteni, kommunikálni, cselekedni. Nem lesz szükséged több harcra, meg nemértésre, fájdalomra, mert MEGÉRTED ÖNMAGADAT, ÉS AZ EMBEREKET, a “Miért?“-jüket, a “Hogyan?“-jukat.

Munkám során törekszem az értelemnek, vagyis az agynak szólóan is válaszokat adni, és szeretetteljes gyógyírt találni a szívednek. Minden problémát a szeretet áramlásának megszűnése, vagy akadályoztatása okoz, ezért a különböző módszerekkel megkeresem, mi és hol romlott el, REND-be teszem, és akár már az első konzultáció alkalmával békében engedlek el. Vannak “ügyek” (mások problémának nevezik), amelyekre az életed forgatókönyve szerint, vagy a küldetésed szerint szükséged van, ezeket nem elveszem, hanem optimalizálom, hogy könnyedén és gördülékenyen segíthessék a fejlődésedet.

Megtanuljuk a “LEHET”-et alkalmazni a “KELL” helyett!
Felismerni és megteremteni a lehetőségeidet! Imádni fogod…

Aztán egyszer csak, azt veszed észre, hogy békesség vesz körül, szeretnek az emberek, Te is tiszta szívvel látod őket, és szinte hihetetlenül jól érzed magad a bőrödben! Tetszik ez a gondolat, ez a lehetőség?

Te is szeretnéd ezt érezni? Akkor tarts Velem!

Ha érdekel, hogyan váltam azzá, aki vagyok, akkor olvass tovább… 🙂

Ki vagyok, hogyan gondolkozom?

Ambrus-Rakovics Éva vagyok, egy Ember aki hallgat a szívére.

1973-ban születtem, életem első felében vidéken nevelkedtem, rengeteg költözéssel, majd éppen pályaválasztásommal egy időben kerültem Budapestre.

Már gyermekkoromban is rengeteg lehetőségem volt segíteni társaimnak, amit felnőtt életemben professzionális szintre emeltem. Iskoláimmal, sokirányú szakmai képzettséget szereztem, kerestem a legjobb módját, hogy hasznos, és értékes tagja legyek a társadalomnak, a környezetemnek, és szeretteimnek. Szerencsére mindezek számtalan tapasztalati forrásként szolgálták életemet, úgy hiszem, alig maradt ki valami is az életemből… Majd éppen általuk megtaláltam az utamat.

Ez idő alatt alkalmazottként, később vállalkozóként a kereskedelemben töltöttem be aktív szerepet, így bővítve ismeretségi körömet, hogy minél több emberhez érhessek el. Első értékesítésem még kisiskolás koromban történt, színes drótokból hajtogattam fülbevalót, és azt adtam el. Érzelmi alapokon választottam már először is szakmát miszerint, felnőtt szakápolónő és transzfúziós nővér lettem, kereken 365 napig tartott ez a küldetésem. Majd angol, és német nyelvű ügyintéző-titkárnői végzettséget szereztem, dolgoztam könyvelésen, óra nagykereskedésben, ajándék értékesítésben, voltam házaló ügynök, tanultam BIT-et, biztosítási ügynökké váltam, van ékszerbecsüs végzettségem, és úgy érzem, van olyan iskolám, szakmám is, amire már nem is emlékszem. Folyamatos küldetésvágyamat nem kötötte le felsőfokú intézmény, viszont folyamatosan az élet különböző szakmáiba irányított. Így, sosem dolgoztam, vagy végeztem munkát kötelességből, hanem mindig “csak” érdeklődésből, élvezetből. Mindeközben persze, a különböző területeken, különféle gazdasági formában, érdekesebbnél érdekesebb emberekkel vettem körbe magamat.

A kereskedelemben folyamatosan jelen maradtam, és értékesítettem. Rájöttem, mindegy milyen szakmai területen tevékenykedek, mi a munkaköröm, karrierem szempontjából is, számomra is a legfontosabb, hogy legyen benne kihívás, küldetés, és az, hogy mindig emberekkel foglalkozhassak, és valamilyen módon a segítségükre legyek.

Valamikor, ezek után, 33 éves koromban kezdtem meg tanulmányaimat, amely az emberrel, az elmével, a lélekkel, és annak fejlődésével foglalkozott. Édesanyám elvesztése ihlette tanulmányaimat, és az első könyvemet, amely “Szerető Lányod: Évike” címmel került Hospis Alapítványokhoz, is eleinte ismeretségi körben lehetett csak megszerezni, jelenleg már a kereskedelemben is megtalálható, és megrendelhető. A legelején saját ismereteim bővítése, később szeretteim támogatása, a mai napra pedig egész környezetem, és a társadalom javának szolgálata lett a küldetésem. Második könyvemet már szakmai területen írtam, ez lett a HR Specialista KézikönyvKövetkező írásom, vagyis harmadik könyvem, szintén magánéleti témát dolgoz fel, alig várom, hogy jusson időm befejezni, jelenleg 350 oldalnál járok!

Hiszem, hogy egy fecske is képes nyarat csinálni, dacára a körülményeinek, és bízom abban is, hogy egyre többen vagyunk, akik felelősséget vállalunk saját életünkért, tetteinkért, és nem elégszünk meg az „éppen nincs túl nagy bajom” állapotával, hanem a boldogságunkért cselekszünk is!

Az élet alapja a szabadság, célja az öröm és eredménye a fejlődés!

Rengeteg izgalmas munkám, hivatásom, munkahelyem, barátom, ismerősöm van/volt/lesz.
Mindig áramlásban kell lennem, ott, ahol a legnagyobb szükség van rám!

Értek örömök, bánatok, voltam fent, jártam lent, rengeteg dolgot megtapasztaltam, DE MINDEN PERCEM ÉLMÉNY, ÉS SEMMIT NEM BÁNOK, SEMMIT SEM CSINÁLNÉK MÁSKÉNT, mint ahogy csináltam.

Talán ez az utolsó mondat AZ, amiért igazán elhiheted, hogy ÉRDEMES HALLGATNI RÁM…

TUDOM, HOGYAN KELL HALLGATNI A SZÍVEMRE, úgy, hogy a legnagyobb bánatomban is érezzek boldogságot!

Tevékenységemmel, szolgáltatásaimmal, létezésemmel mind az üzleti életednek, mind a magánéletednek útján emberi és szakmai tudásommal szívesen elkísérlek, hogy teljesülhessen az álmod, és az élet számodra is könnyed és boldog legyen.

Szeretettel várom jelentkezésedet! Ambrus-Rakovics Éva