ÜGYFELEIM, PÁCIENSEIM NYILATKOZTÁK

Kíváncsi vagy, hogy

MIÉRT IS HALLGASS PONT RÁM?
KI IS AZ AZ AMBRUS-RAKOVICS ÉVA?

Indítsd el ezt a videót, és nézd meg,
mások mit gondolnak rólam!

Vagy kattints ide és olvass el pár személyes gondolatot!

Néhány leírás, lentebb pedig a csomagokról olvashatsz!

Köszönöm szépen! Még csak az alapismereteket hallgattam meg, de egyrészt olyan kellemes stílusban és jó felépítéssel tanítasz, hogy a csirketenyésztésről is meghallgatnám a az előadásod, másrészt a téma is izgalmas. Hányszor mondtam a férjemnek, hogy „te csak gondolod, hogy ilyen és ilyen vagy, közben meg folyton épp ellentétesen viselkedsz…” Végre egy rendszer, ami a sok zavart és ellentmondást is tudja magyarázni és kezelni!

Online videós tanfolyamról F.A.
Köszönöm a lehetőséget, hogy megismerhettem a 3 Gráciát.
Köszönöm, hogy bepillantást nyerhettem a Studió munkájába.
Köszönöm a mélyen elgondolkodtató felismeréseket.
Igazán a legjobbkor és szerencsémre a legfelkészültebb pillanatomban értek.
Olyan témák is felszínre kerültek, amelyekről már régen azt hittem, hogy feldolgoztam és a továbbiakban nincs teendőm velük.
Elfogadtam a Gráciák által javasolt „sorstisztító sorrendet”.
Évi: korábban többször dolgoztunk már együtt a kronobiológia, a családállítás, a rajztesz és az életforgatókönyv módszerek valamelyikével. Mindig nagyon empatikusan, rendkívül nyitottan és kellő határozottsággal tárta elém a múlt, a jelen és a jövő „lapjaimat”. Gráciaként egy rajzteszttel hívta elő a még mindig rendezendő témáimat. A dolgok nem sematikus értelmezése, a „másképplátás” és láttatása elgondolkodtató. Tarot kártyával egy rendkívül  inspiráló jövőképet festett fel. Kronobiológia és életforgatókönyv módszerekkel jelenlegi élethelyzetemet értékeltük. Házi feladatom, egy igazi kihívás. Ezek azok a  lépések, amelyeket tudatosan magamért teszek a Gráciák segítségével. Hiszek bennük.
Renáta: határozott, miközben játékos és egyben rendkívül tudatos ….Nála az SVT módszerével siklottunk feldolgozandó témáim között. Ismét megélhettem a minden mindennel összefüggés törvényét. Több olvasnivalót kaptam tőle, amelyek remélem segítségemre lesznek a megértésben. Feldolgozandó témáim iránt mutatott lelkesedése, rutinos kérdés-válaszai szinte leradírozták a felszínre kerülő problémákat. Ismeretlenül is hihetetlen empátiával és kíváncsisággal térképezett fel és tett elém megoldókulcsokat. Úgy érzem, hogy már csak rajtam múlik, hogy megtalálom-e a kulcsokhoz tartozó kapukat.
Annával: szinte egy pillanat alatt elrepült az a varázslat, amiről még nem sokat tudtam, nagyon kíváncsian hagytam, hogy megtörténjen. Korábban nem ismertem őt, de személye olyan megnyugtatóan kiegyensúlyozott, hogy gondolkodás nélkül rábíztam magam. Kíváncsian várom a technika mélyebb megismerését.
Amennyiben őszintén készen állsz MAGadért tenni, akkor szeretettel javaslom, hogy első lépésként keresd fel a 3 Gráciát és segítségükkel bátran indulj el utadon.
A feltárásban, a tisztánlátásban segítségedre lesznek, a többi a TE dolgod.
Bízz bennük, megbízható tudásukkal, érthető és tiszta kommunikációjukkal elindítanak önMAGad felé.
Jó „utazást” kívánok és sok sikert a felismerések feldolgozásához.
Sok szeretettel: R.Zs.
R.Zs. 3 Gráciás visszajelzés

Többet kaptam Évitől, mint amire számítottam. Teljes odafordulással, az időt nem sajnálva közelített, és valóban a végére akart járni a felmerülő akadályoknak. A kapott házi feladatba azonnal belevágtam, nem is kérdés, hogy előre visz-e. Azonnal az egész családot beneveztem volna, de tudjuk, hogy segíteni csak azon lehet, aki kéri, tehát készen áll a változtatásokra. Aki már itt tart, nagyon hiteles útjelzőre talál Éviben.

Andrea - egyéni személyes konzultáción

Kiskutyával sétáltam az utcán, egyik nagyon kedves ismerősöm állt meg a kereszteződésben autóval és kiabál:

– Rakovics Évi! Rakovics Évi, csinálj nekem parkolót, már három kört mentem, sehol nincs hely!!!
– Csinálj magadnak! Tudoooood: Hogyan lehetne, hogy ott legyen a parkoló, ahol én szeretném, akkor amikor odaérek…?

Nem telt el kettő perc, kaptam az sms-t: „Basszus, és tényleg… 😀 A ház előtt lett helyem, pont ott, ahova mentem…”

Az utcán történt...

„Nagyon köszönöm a tegnapi napot! Valóban nem volt mitől tartanom. A szakértelmed és tapintatod, ahogy irányítod a dolgokat, csodálatos! Nagyon jó érzés volt találkozni azokkal a kedves családtagjaimmal, akikkel már másként nem tehetném meg, és „elvarrni a szálakat” mindannyiunk megnyugvására. Sőt, remélhetőleg gyógyulásomra! Így utólag is azt érzem, hogy kiegyensúlyozott lettem, béke, boldogság van bennem. Érzem a szeretetüket. Nehéz szavakkal megfogalmazni ezeket az érzéseket..”

Családállítás - B.K.

Szia Évi! Voltam Nálad családállításon! Szeretném elmondani, hogy azóta milyen jól érzem magam! Úgy mentem oda, hogy úgy éreztem mázsás súlyokat cipelek a vállamon, persze ez nem volt tudatos, csak miután megszabadítottál tőle akkor jöttem rá, hogy milyen nagy nyomás volt rajtam. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ez valaha is lehetséges lesz a számomra. Azóta napról napra jobban vagyok, szabadnak érzem magam, vissza jött az életenergiám. Tudok örülni mindennek.!!!!Nem beszélve arról, hogy az asztmám is napról napra javul. Ez olyan örömmel tölt el, hogy az elmondani sem lehet!!!! Remélem, tovább és tovább fogok javulni, és már azon gondolkodom mivel foglak legközelebb megkeresni.

D.A. Családállítás eredménye

Nem vagyok már kispályás az önismereti jellegű szolgáltatások terén, Éva mégis le tudott nyűgözni tudásával, ami által nem egy felszínes, „Nesze semmi, fogd meg jól” közhelyes dolgokat kaptam. A már ismert információkhoz megadta azokat a kis apró darabkákat, amitől végre összeállt bennem egésszé a bennem zajló folyamatok megértése, jól rá tudott világítani a gyarlóságaimra, de ezt nem vádlón tette és azonnali oldást, megoldást is kaptam. Elmondta azt is, hogy mit kell nekem tennem otthon, hogy valós belső változást idézzek elő, ettől pedig nem egy hókuszpókusz varázslás az egész, hanem érzi az ember, hogy ő maga is kell a változáshoz. Nagyon elégedett vagyok, hálás köszönetem Évának, hogy kihozott a beleragadásból és újra pályára állított.

TIPP: Bátran ajánlom azoknak az embereknek, akik nagyon bizonytalanok az életük irányításában, akiknek szükségük van egy jótékony löketre, hogy visszataláljanak önmagukhoz. Minőségi szolgáltatáshoz lehet hozzájutni jutányos áron!

Krisztina - egyéni személyes tanácsadás után

ÉRTÉKELÉS: *****

Évi személyében egy rendkívüli kisugárzással rendelkező, empatikus, életvidám, ugyanakkor profi precizitással gondolkodó kedves embert ismerhettem meg. Előtte nincsenek titkok és tényleg úgy érzi az ember,mintha régi barátnője lenne.

TIPP: Könnyű lélekkel és hasznos útravalóval távozik, aki felkeresi, én ajánlom mindenkinek, akit érdekel saját maga és az életében történő mit-miért-hogyan kérdések.

Szeretem MERT: Észrevétlenül hangolódik rá arra, aki ellátogat kellemes kör és a problémák, elfojtott érzések feloldását olyan közvetlenül és fantasztikus kommunikációval kezeli, hogy repül az idő, miközben „dolgozunk”.

Éva - Az életed filmjét Te rendezed! - program visszajelzése

Be kell vallanom, hogy némi hitetlenséggel álltam eddig az életnek ahhoz a területéhez, amit Éva képvisel. Bár voltak tapasztalataim azzal kapcsolatban, hogy léteznek olyan dolgok amik kívül esnek a realitáson, de a hitetlenségem erősebb volt. Most ez jelentősen megingott. Évában egy olyan pozitív töltésű, empatikus, segítőkész hölgyet ismertem meg, aki azonnal a legfőbb „bizalmasom” lett és olyan más megvilágosítást adott az életemben bekövetkező változásoknak, amik jelentősen segítenek abban, hogy el tudjak indulni a nekem szánt úton. Szívből tudom ajánlani mindenkinek, hogy keresse meg Őt, mert tud utat mutatni. 🙂 Én máskor is megteszem.

Bea, érdeklődésből járt nálam

Ambrus-Rakovics Évi sorsterapeuta a 3 Grácia egyike a Forrásban. JóMAGam 2 éve ismerem Évit, kliensként kerestem fel ügyes-bajos dolgaimban. Az első, amit Évi értem tett, a kronobiológiai adataim kiszámítása volt. Ma is élénken emlékszem, hogy mennyire megdöbbentett, hogy 3 számpár alapján elmesélte, milyen vagyok, és hogyan működöm a fizikai, az érzelmi és a szellemi szinten. A családtagjaim számpárjai alapján elmesélte a viszonyunkat egymással…
Én akkor határoztam el, hogy megtanulom ezt az emberismereti módszert. Azóta lelkesen és hatékonyan használom, nemcsak a tanácsadói praxisomban, hanem a családomban is.
Persze, mindenki csodálkozik, hogy honnan tudom…?! Hát a kronobiológiából!!!
Szeretettel ajánlom Évit, a tanári stílusát, az alaposságát, a gondosságát, az odaadását!

Dr. Németh Renáta, Forrás Jóllét Stúdió

„Nagyon szépen köszönöm a tegnapi lehetőséget, úgy érzem sokat lendített az életem irányításán már most. Én nem voltam még Nálatok, és szándékosan semmit nem mondtam magamról, mert kíváncsi voltam, hogy mennyire talál be, amit teljesen ismeretlenül mondtok rólam, az eddigi életemről, a feladataimról. És talált! Sok felismeréssel gazdagabb lettem, biztatást kaptam a továbblépéshez, nem dumát, meg nagy igazságokat, hanem konkrét megvalósítható feladatokat. Már hozzá is kezdtem a tervezéshez. Nagyon érdekes volt Éva kronobiológia módszere, nem Is gondoltam, hogy a születési dátumból ennyi minden kiderül! Az SVT-VEL is most találkoztam először, segített, hogy felismerjem, hogy egy születéskori élmény akadályoz a siker beteljesülésében. Döbbenetes volt, ahogy Renáta csak úgy lazán megjegyezte, hogy akár az is lehet, hogy születésedkor ez és ez történt… és pontosan úgy volt! A Kahira pedig nincsenek szavak, korábban már megtapasztaltam fizikai gyógyító hatását, amikor Anna beteg kisfiunk gyógyulásában segített önzetlenül, ismeretlenül. Most is az a biztonság, melegség, szeretet-burok ölelt körül. Köszönöm, hogy ott lehettem!” (H.I.)

3 Grácia program visszajelzése H.I.

Éva egy fantasztikus ember! Tökéletes volt a kapcsolatfelvételnél, rugalmas az időpont egyeztetésnél nagyszerű a találkozásnál. Olyan dolgokra, problémákra világított rá, amiről azt hittem már rég megoldottam, pedig még mindig ott volt feldolgozatlanul, megoldatlanul. Segített rálátni és feldolgozni a többi előttem görgetett dolgaimat is. Nagy megkönnyebbüléssel, felszabadultam, tele energiával jöttem el tőle és ez még mindig tart! 🙂 Többet adott mint vártam és mint az elvárható lett volna. Sok „segítővel” találkoztam már, de ennyire konkrét, kézzelfogható, jól hasznosítható tanácsadáson még nem vettem részt. Hálás vagyok neki és biztos vagyok benne, hogy még megyek hozzá családállításra, kinezre… Nagyon jó szívvel ajánlom!

Tira - egyéni tanácsadás

Az időpont egyeztetés néhány perces beszélgetéséből az „jött le” számomra, hogy Éva nyitottan, segítő szándékkal és rugalmasan áll hozzá az érdeklődőkhöz. Ezt a személyes találkozásunk meg is erősítette. Mérnöki pontossággal beazonosította a problémámat és személyemre szabott tanácsokkal látott el, pedig nem vagyok „egyszerű lélek.” 🙂 Minden szavából az őszinte, jobbító szándékot éreztem. A hazafelé úton nehéz helyzetbe kerültem, de az egyik technikával, amelyet Éva tanított meg, néhány perc alatt sikerült felülkerekednem rajta. Szóval, én már beleültem a rendezői székbe és tudom, hogy a munkám még csak most kezdődik. Hihetetlenül hangzik? Győződj meg róla személyesen és látogass el Évához!

Mády Éva ajánlása

NÉHÁNY TÖRTÉNET AZOKTÓL, AKIKNEK MÁR SEGÍTETTEM!

„Bevallom, azt hittem, hogy a 3. gyerek már nem tud nekem meglepetést okozni. Volt már bőven tapasztalatom, ezért úgy éreztem, hogy sima ügy lesz kislányunk érkezése. Hát nem volt az… A szülés is borzasztó élmény volt, de  a neheze ezután jött… Borzasztó hasfájós volt, nem akart anyatejet inni, a cumisüveg sem tetszett neki, refluxos volt emellé, sőt aludni sem tudott rendesen szegénykém. Azt éreztem, hogy tehetetlen vagyok… Én, pont én, akinek már van 2 gyereke… Valahol mélyen tudtam, hogy van remény, hogy lélek szinten kell megoldani a dolgot. De sokáig senki nem tudott nekem segíteni. Nem kaptam olyan választ, amelyet el tudtam volna fogadni. Majd kiderült, amikor szakértőhöz (Évához) fordultam, hogy: az én pici angyalkám teljesen más személy, mint amilyennek gondoltam… IGEN, nem gyárilag hibás, csak egy más személyiség… ENNYI az egész. És igen, most már tudom, hogy miért volt ez a rengeteg küzdés, a nem evés, az ennivaló elutasítása… Megvan a válasz, és a legjobb, hogy LEGBELÜL MEGNYUGODTAM, MERT ÉRZEM, HOGY MOST MÁR IGAZI ANYUKÁJA VAGYOK, AKI VÁLASZT TUD ADNI NEKI, SŐT, AKI TUDJA, HOGY MIKOR HOGYAN REAGÁLJON A JELEIRE. Mondhatom, most érzem azt, hogy a helyemen vagyok, SZINTE VARÁZSLÓNAK érzem magam, hiszen naponta rájövök, hogy ez a TUDÁS mennyi mindenre hatással van a családunk életében! MINDENT MEG TUDOK OLDANI, és ehhez nem kellett más, csak 2 alkalom, egy konzultáció, egy CSALÁDÁLLÍTÁS és az Érzelmi Felszabadító Technika elsajátítása. Minden nap egyre harmonikusabb, hiszen felszabadultam legbelül, és a tudással a kezemben még az ünnepeink is varázslatosabbak lettek :-). Büszke vagyok magamra, hogy hallgattam a belső hangomra, a megérzésemre.”

Edina - reflux, étkezési probléma

„Apaként kihívás volt a sok csacsogó női okosság között megtalálni a JÓ megoldást. Egyedül nevelem a fiam, nincsenek nagyszülők se. Nem értettem, miért kap ennyi büntetést a gyerek. Szidták nekem, de közben óvatoskodtak, hogyan fogalmazzanak, hogy ne tűnjön sértésnek. Mindig azzal kezdték, hogy „tudjuk apuka, nehéz lehet, DE….” Aztán vállalkozóként egy rendezvényen vettem részt, R. Éva tartott előadást, és volt lehetőség feltenni a legfontosabb kérdést neki. Egy perc alatt megadta a megoldást. Azóta reggel sportolok a gyerekkel, korábban kelünk, így nem szenved a suliban, hogy egy helyben kell maradnia. Hálás vagyok Évának, mert elmagyarázta a gyerek hogyan-ját és miértjét. Arról van szó, hogy neki tényleg több ereje van, mint a többieknek. Most már nem kétségbeesett, hanem büszke egyedülálló apa vagyok! Köszönöm”

Ákos - hiperaktív gyerek

„Nagyon vártam, hogy legyen kisbabám, már szinte kislánykorom óta készültem az anyaságra. De volt egy dolog, amitől mindig is rettegtem: az alvás. Mi van, ha nem alszik rendesen, mi van, ha nem tudok mellette én sem pihenni? És sajnos bejött, amitől féltem: az én pici fiam nem aludt sem éjjel, sem nappal. Már mindent kipróbáltam, már mindenkit megkérdeztem, és akkor szinte a semmiből, egyszer csak ott volt egy kép és egy link: www.szivtanoda.hu. Bejelentkeztem. Már az első konzultáció alatt MEGÉRTETTEM, hogy miért nem alszik az én kisfiam. Ő egyszerűen csak másként működik mint én! Végre látom már a megoldást! Konkrét HASZNÁLATI UTASÍTÁST KAPTAM A SAJÁT FIAMHOZ, mintha csak a pulcsiján a mosási útmutatót nézném 🙂 – teljesen megdöbbentő! Ennél jobb dolog nem is történhetett volna, most már tudom, hogy mit kell tennem!”

Ildikó - alvás problémák

„Ha nem hiszel az alternatív megoldásokban, akkor pont olyan lehetsz, mint én. Aztán úgy gondoltam, nincs mit vesztenem. Maximum a kipróbálás árát dobom ki. Adok esélyt ennek a dolognak, mert az eddigi módszerek nem váltak be. Gyógyszert akartak adni a gyereknek. Tudtam, hogy valami nincs rendben. Most ajánlást írok, mert akarok szólni neked is, hogy azért, mert valamiről még nem hallottál, az nem biztos, hogy rossz. Belevetettem magam az egészbe, mert az első alkalommal velem foglalkoztunk. Megismertem, megértettem ki vagyok. A saját életemet rendeztem… Pedig a gyerek miatt mentem. Azóta olvastam Éva összes könyvét. Valami megváltozott. Na, nem lettem spiri, de már nem csak a megfogható dolgokban hiszek. Ja, és persze velem együtt a gyerek is meggyógyult! Na ezért írtam ezt az egészet le neked!”

Márta - beteg gyerek

„Egy számsor mutatta meg, hogy mitől fáj a gyerek feje, hogy mi a gond a gyerekemmel, hogy mi a gond velem… Hihetetlen számomra, hogy 3 darab szám választ adott olyan problémára, amelyre egy szakember sem. Pedig mennyit jártunk orvostól orvosig, mindegyik gyógyszereket írt fel, meg azt mondta, hogy majd kinövi…. hát bizony 13 évnek kellett eltelnie, hogy olyan megoldást kapjak, amellyel most már tudom, hogy miért migrénes a fiam, miért szenved szegénykém, és miért nem tudok semmit sem csinálni ilyenkor, csak nézem tehetetlenül, simogatom a fejét, készítek be neki fájdalomcsillapítót…!

Mindvégig éreztem, hogy más a gond eredete, csak azt nem tudtam, hogy mi…

DE már tudom a megoldást! Az a bizonyos 3 szám, mely elmondja, hogy valójában milyen is a fiam, és hogy miért reagál a világra és rám migrénnel…, és a legjobb az egészben, hogy MEG IS TUDOM OLDANI. SŐT, nap mint nap fejlődök, figyelek, tanulok, és a kezembe kapott használati utasítással most már nem csak a gyerekeim és a családom élete harmonikusabb, de én is megtaláltam az IGAZI ÉNEM! ”

Kata - beteg gyerek

„Folyamatos küzdés volt a nap a nagyobbik lányommal, mert soha nem tudott maga után elpakolni, mindent ott hagyott, ahol épp kiesett a kezéből. Könyörögtem, fenyegetőztem, kértem, utasítottam, parancsoltam, kiabáltam… Semmi nem hatott, nem történt semmi. Az utolsó csepp a pohárban az volt, mikor éjjel beleléptem az üvegpohárba, amit a folyosón hagyott, mert épp ott olvasgatott… Ügyelet, tetanusz lett a vége. Ekkor gondolkodtam el azon, hogy gond van a gyerekemmel vagy talán velem? Mi van, ha figyelemzavaros, hiperaktív, akármi… Annyi mindenről hallani. Mindenféle kóros betegség képe jelent meg előttem, de azt is éreztem, hogy nem akarom gyógyszerekkel tömni a kislányom, ha valóban van ilyen betegsége. Elkezdtem a spirituális vonalon kutakodni, lélekgyógyászat, ezotéria, mert a szívem mondta, hogy ez az irány lehet a jó. És akkor kikötöttem Ambrus-Rakovics Évinél a SZÍV-tanodában. Életem legjobb döntése volt, mert a kislányom születési dátuma és az én dátumom alapján MEGMONDTA, HOGY MI A GOND, HOGY A KISLÁNYOM NEM HIBÁS, NEM BETEG!!! – CSAK MÁSKÉNT MŰKÖDIK MINT ÉN. Ami nekem zavaró, az neki természetes dolog, mert Ő ILYEN SZEMÉLYISÉG!!! Tudtam én, éreztem legbelül, hogy nem kellenek ide orvosok, tudtam, hogy nem beteg a gyerekem! Szabályos HASZNÁLATI UTASÍTÁST KAPTAM A LÁNYOMHOZ – mint egy mosási tájékoztató címke a ruhákon :-). Minden értelmet nyert, és most már tudom, hogy el kell engednem az elvárásaimat. Mind a rendrakás, mind a fegyelmezett viselkedés terén. Azt hittem így tudom őt a legjobban nevelni, tanítani, ma már látom, hogy van ennél még jobb! Évitől kapott tippek alapján együtt, közösen rakjuk rendbe a lakást, ha eljön az ideje :-). ”

Mónika - rendetlen gyerek

„ŐSZINTÉN AZ ANYASÁGRÓL: Hárman vagyunk testvérek, és van még 2 féltesóm is, úgyhogy mondhatom, én tényleg nagycsaládban nőttem fel. Számomra mindig is az anyaság volt a nőiség legmagasabb szintje. Hihetetlenül vártam, hogy anya legyek, készültem lelkileg is és testileg is. És akkor, számomra hihetetlen, de amint a kezemben tartottam a kislányom, nem tudtam vele mit kezdeni, olyan volt, mintha egy idegen gyereket tartottam volna a kezemben. Szinte elviselhetetlen volt… Van szülés előtt, szülés alatt, meg mindenféle előkészítő, de erre nem voltam felkészülve… A gyerek pedig csak sírt és sírt… Azt hiszem nekem ez a tehetetlenség okozta a szülés utáni depressziót. Szerencsére a férjem, és a legkisebb húgom tudták, hogy segítségre van szükségem, nem hagytak magamra. Látták, hogy nem gyógyszeres megoldásra szorulok, a lelkemet kell kezelni. Így jutottunk el Hál’ Istennek Évához!
Már a telefonos bejelentkezéskor, vagyis az első személyes beszélgetés előtt Évával éreztem, hogy valami változik, nem tudtam, hogy mi ez, de éreztem, hogy elkezdődik valami… és amikor odaértem, elém rakott 3, sőt 6, 9 számot, melyek jellemeztek engem, a pici lányomat, a kapcsolatomat a férjemmel és a családommal. Megértő volt és teljesen ítéletmentes. Életem legőszintébb beszélgetése volt ez. Majd egy családállítás világított arra rá, hogy miért kellett nekem depressziósnak lennem, mi volt az a teher, amit cipeltem! Sőt, kaptam megoldást is ott helyben, és éreztem, hogy ez nem elég, mert olyan házi feladatokkal látott el Éva, amelyek minden nap megerősítenek, sőt felszabadítanak, és olyan megoldhatatlannak tűnő problémákra kaptak választ, melyekkel az egész családom élete megváltozott. Úgy érzem, hogy egy hatalmas kő esett le a szívemről. Érzelmileg és testileg is felszabadultam, nem feszélyeznek az elvárások velem és a kisbabámmal szemben, és MOST MÁR VALÓBAN MEGÉLEM AZ ANYASÁGOT, MINT A NŐISÉG LEGMAGASABB FOKÁT – pont, ahogyan egész életemben elképzeltem. KÖSZÖNÖM! Büszke vagyok magamra, hogy hallgattam a belső hangomra.”

ALIZ -AZ ANYASÁG

A folyamatos hisztik kezdtek már nagyon lelkileg és fizikailag is lefárasztani. Azt éreztem, hogy egy hisztiviharban vagyok, és sosem lesz vége. Kipróbáltam minden módszert, amit az anyukás csoportokban olvastam… Ideig-óráig működött… Aztán minden kezdődött elölről – egy végeláthatatlan, megoldhatatlan tanácstalan spirálba kerültem. Egyre inkább azt éreztem, hogy feladom. Legszívesebben visszaküldtem volna oda ahonnan jött, és éltem volna a régi megszokott életemet… Ettől persze lelkiismeret furdalásom lett. Mindenért magamat szapultam. Már szinte az utolsó utáni erőmből próbálkoztam, amikor éppen anyukámtól, aki HR-es kaptam meg Éva elérhetőségét. Ő a HR Specialista Akadémia miatt ismerte. Én, nagyon racionális ember vagyok, nem hittem az egészben, tudatosan keresek mindenre választ. Meglepett ez a módszer. Számok, százalékok, és ezek összefüggései mutatták meg, hogy a gyereknek rengeteget kell aludnia. És tényleg minden hiszti megoldódott, ahogy kipróbáltam a tanácsokat. Éva mesélte, hogy a HR-eseknek azt tanítja az én gyerekemhez hasonló karakterű felnőttekről, azt a használati útmutatót adja, hogy óránként engedjék pihenni, aludni a munkahelyen is 10 percet, mert akkor lesz kiegyensúlyozott. Bejött nálunk is.
Nevettem a kifejezésen, de valóban ez igazán a találó: használati utasítást kaptam a SAJÁT GYEREKEMHEZ! Hihetetlen, de spirituális megoldásokat kaptam olyan problémákra, melyekre korábban azt hittem, hogy nincs semmilyen megoldás! Még a családállítást is kipróbáltam. Arról majd egy külön levelet írok, ide már nem férne ki! ÉS a legjobb az egészben, hogy NÁLAM VAN A KULCS, hogy TUDOM, MIT KELL TENNEM! Rajtam múlik minden! Ez volt a legnagyobb felismerés!

Edit - hisztis gyerek