MI IS EZ A SZÍV-Tanoda? 

A SZÍV-Tanoda egy igazán szokatlan iskola.

Az itt tanulható módszerek és azok hatásai igencsak eltérnek a hétköznapitól. Már a tudásanyagok elsajátítása közben megváltozik a tanítványok élete. Újra tervező és egész életre szóló tudást biztosít. Eredményei boldogító hatással vannak az életünkre.

A SZÍV-Tanoda a SZÍVBÉLI ügyek megoldókulcsát adja!

2016-ban, miután megalapítottam a HR Specialista Akadémiát, észrevettem, hogy bár vezetők és HR-esek jönnek tanulni hozzám, leginkább magánszemélyként tették fel kérdéseiket, és azt, hogy a magán életük megoldásához sokkal szorgalmasabban tanulnak és alkalmazzák az akadémia tudásanyagát. Sőt, elkezdtek érdeklődni azok iránt a módszerek iránt, amelyeket az egyéni sorsterápiás konzultációkon alkalmazok. A tanulókat leginkább az egyéni, szívbéli, és a családi problémák megoldása érdekelte. Sokkal hamarabb megfejtették a szerelmüket, és a gyermeküket, mint kollégáikat. J

Amikor az akadémiát létrehoztam, úgy hittem, úgy adhatok legtöbbet a világnak, ha azokat, akik ráhatással vannak az életünkre (főnökeinket) megtanítom, hogyan tudnak velünk „JÓL” bánni. Tudod, ami mindenkinek hatékony és eredményt hozó. Ez be is jött, ám kiderült, van ennél még sokkal izgalmasabb küldetésem, egy „nagyobb” dolog, amivel még foglalkozhatok!

Hatalmas tudásvágyuk a MIÉRT?-ekről, a HOGYAN?-okról egy teljesen új képzési lehetőséget hoztak az életembe. Körülnéztem a világban és felfedeztem, hogy milyen őrülten kevés lehetőség van professzionális módon megtanulni ezeket a módszereket. Sokan tanítunk, sok különböző módszert, de az én mércém szerint, igazán kevesen alkalmasak erre a pályára (tudás és képesség ritkán jár együtt.) De, lehet, hogy csak maximalista vagyok! J Ezért, és így született meg a SZÍV-Tanoda.

Az emberek elsősorban „emberből” vannak, és csak ezután lesznek HR-esek, vezetők, vállalkozók. Legelőszőr lánya, fia vagyunk szüleinknek, aztán anyja, apja, testvére, rokona, szerelme, ellensége, barátja, boldogsága egy másik embernek. Majd csak ezután érdekes a pályaválasztás, később az újrakezdés és a rengeteg titulus, amivel felcímkézzük magunkat a munkánk kapcsán.

Nagyon aggódtam, vagyis attól tartottam, hogy a vállalkozói, racionális világ megrémül a „sorsforgatókönyv”, a „csakra”, „rajzelemzés”, vagy a „teremtő gondolkodás” szavaktól, ezek témakörétől. De szerencsére ennek ellenkezője történt. Egyre többen vagyunk, akik tudjuk, hogy a föld gömbölyű, hogy a megérzéseinkre és a szívünkre hallgatva könnyebb a döntés és azt is például, hogy minden mindennel összefügg.

Napjainkra járnak a HR-esek, különböző tanácsadók, coachok, spirituális segítők, gyógyítók és természetesen magánszemélyek, az EMBEREK is a SZÍV-Tanodába. A HR Specialista Akadémia jelenleg is dübörög, hiszen a profi munkaerőt mindig is nehéz volt könnyűszerrel megtalálni és alkalmazni, nem csak most.

Abból tudom, hogy valamit másként (úgy érzem) jobban csinálok, mint a többi képzési rendszer, mert másoknál tanult diákok felkeresnek, és nálam tovább tanulnak, vagy éppen újra, új nézőpontok alapján tanulják például a kronobiológia – pszichogenetikát. És ami még megkülönböztető és fontos, hogy nem csak tudást, hanem stratégiát is adok a végzősök kezébe. Hogyan változtasd meg a saját életed és hogyan segíts másoknak is a boldogság megteremtésében. Akinek szüksége van, annak vállalkozói és online marketingképzést is tartok, hiszen mindent megtanultam a saját hivatásom érdekében. A SZÍV-Tanodában van vizsga, hogy felmérhesse a tanítvány milyen szinten áll, mindig díjmentesen lehet ismételni a képzéseket, és minden hónap harmadik csütörtökén KLUB-Találkozó van, ahol a kérdésekre válaszolok, vagy éppen az élménybeszámolókat meghallgatom.

A SZÍV-Tanoda végzősei közt vannak HR-esek, vezetők, Édesanyák, Édesapák, „Gyermekek”, spirituális tanácsadók, lélekgyógyászok, gyógyítók, értékesítők, biztosítósok, ingatlanosok, orvosok, online marketingesek, vállalkozás fejlesztők, coachok és sorolhatnám. EMBEREK… 🙂

 

Olyanok tanulnak a SZÍV-Tanodában, akik önmaguk is érző emberek.

Fejlődésre, megértésre vágynak, és szeretnék megoldani nem csak a mostani, hanem az életük folyamán bármikor felbukkanó problémáikat!

TANULJ VELÜNK!

Írj nekem, kattints erre a linkre: http://salesautopilot.s3.amazonaws.com/newsletter/letter/nl60985/ns108962/subscribe.html