LÉGY ÖNMAGAD! Fogadd el magad. Szeresd magad.

MEGÉRI…. 

ÉÉÉS – TE DÖNTESZ A SORSODRÓL..! Soha ne feledd: Az életed filmjét Te rendezed!

TÉMÁK: TISZTA UDVAR, RENDES HÁZ – VONZÁS TÖRVÉNYE – ANNAK HATÁSAI – MINDENKI PONT ÚGY JÓ ÉS SZERETHETŐ, AMILYENNEK MEGSZÜLETETT!

Idézet a HR Specialista Kronobiológia írásos tananyagából:

„Érdemes figyelnünk rá, nehezen képes spontán lenni, neki a kiszámíthatóság és a tervezhetőség az értéke. Fogadjuk el, vigyázzunk rá és minden olyan karakterre, akik szélsőségesen viselkednek, vagy például nem túl rugalmasak az élethez. Különösen, ha mi magunk a rugalmas fajtához tartozunk. Az én hitrendszerem szerint, az tegyen lépést, aki megteheti, és az vigyázzon másokra, az, aki másoknak kárt okozhat. Tehát az egyik szélsőség így, a másik szélsőség, úgy, de finom hangoljon. Ne változzunk, csak ha szükséges finomítsunk. Nem szabad megváltoztatnunk a másikat, magunkat sem, még akkor sem, ha szerintünk neki úgy jobb lenne. Nincs olyan, hogy egy kolerikust leültetünk, mert szerintünk sokat futkos. Vagy a flegmatikust meghajtjuk reggel a ház körül, mert mi az, hogy 10 órakor még mindig nem lát ki a szemén a csipától! Mindenkit engedjünk, és segítsünk olyannak lenni, mint amilyen! Természetesen törekedve arra, hogy mi magunk is a természetes adottságainkat éljük meg, mert:

TISZTA UDVAR, RENDES HÁZ!

Kizárólag ez a saját felelősségem, hogy én magam „RENDBEN” legyek, ezzel tartozom önmagamnak, és így közvetve a világnak! Ez viszont 100%-os felelősségvállalást kíván! Én vagyok önmagam boldogságáért, vagy boldogtalanságáért a felelős. ÍGY MINDIG VAN VÁLASZTÁSOM és BÁRMIT MEGTEHETEK!

Ha én a természetes és komfortos működésemet élem, akkor hozzám is ilyen az emberek kapcsolódnak majd, hiszen ők is a természetes működésükkel mernek közeledni. Megérzik a REND energiáját, és bátrabban megmutatják az igaz önmagukat. Ha én magam rendben vagyok, a természetes önmagamat élem, komfortos, egészséges és teljes lesz az életem, ráadásul énhozzám is ilyen típusú emberek fognak vonzódni. Hasonló rezgés, energia, a hasonlóval tud együtt rezegni. Lehet, hogy elmaradnak emberek, társak, miközben Te is megtalálod önmagadhoz az utat, de hidd el, ez nem lesz igazi veszteség. Lemorzsolódnak a fölösleges érdek kapcsolatok, azok az emberek, akik a saját defektjükhöz használnak bennünket.

Ha Te harmóniába kerülsz önmagaddal, mert szereted és elfogadod MINDEN tulajdonságodat, hatékony, eredményes, és egészséges leszel, mert kiegyensúlyozottan, és szeretetteljesen fogod érezni magadat. Ennek az érzésnek is megvan a saját energiája. Ehhez a veled hasonló energiák fognak vonzódni és csatlakozni! Így majd ehhez jönnek az új úti- és játszótársak! Ha én túlműködök, elfolytok, vagy pocsékul csinálom, „rossz úton járok”, akkor ahhoz csapódnak útitársak. Az is kalandos út lesz, csak tele fájdalommal, (vér)verejtékkel. Lehet választani! Hogy ki, melyik utat választja…? Ez az egyén, vagyis az ÉN, és a TE saját felelősséged! Önmagaddal szemben, önmagadnak tartozol elszámolással. A világa számára mindkét formában értékes vagy, hozhatod a fájdalmat, a bűnt, és bűnhődést, hiszen ezekre is van akinek szüksége van. De hozhatod egyszerűen „csak” ÖNMAGADAT! Te döntesz!

Nemcsak HR-esként, vagy vezetőként, hanem EMBERKÉNT!”

EBBEN SEGÍTEK, EZÉRT TANÍTOK, EZ A KÜLDETÉSEM!

Légy önmagad, éld igaz-igaz életed, szeresd magad olyannak, amilyen vagy és így LÉGY BOLDOG!

HA TE IS SZERETNÉL TANULNI, VAGY ÉRDEKELNEK EZEK A TÉMÁK, KATTINTS IDE és ÍRJ NEKEM!

NÉZD MEG MI EZ A TANFOLYAM: https://szivtanoda.hu/kronobiologia-onismeret-es-emberismeret/

Szeretettel üdvözöllek:

Ambrus-Rakovics Éva