[one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””]

MIÉRT IS ÉRI MEG BŐVEN AZ ÁRÁT A KÉPZÉS?

Mire a lenti listának a végére érsz, nem lesz kérdéses a számodra, hogy ennél még, (ha kellene) többet is megadnál érte!

[/one_full][one_sixth last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][/one_sixth][two_third last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][checklist icon=”fa-balance-scale” iconcolor=”#c70230″ circle=”no” circlecolor=”” size=”20px” class=”” id=””][li_item icon=”fa-balance-scale”]Mennyibe kerül 3 hónap próbaidő egy új dolgozónál, ha nem sikerült jól kiválasztanod? És mi a költsége az ismételt toborzásnak?[/li_item][li_item icon=””]Mennyit veszíthetsz – nyereségből, befektetésből – ha olyan emberre bízol egy ügyet, aki nem alkalmas rá?[/li_item][li_item icon=””]Mikor lesz ismét időd arra, hogy betaníts egy új embert? Milyen óradíjjal számolod a saját idődet?[/li_item][li_item icon=””]Ha nem ismered elég jól az embereket, honnan tudod, melyik ügyet kire bízz? Ki az, aki minden körülmények között képes képviselni a cég érdekeit? Mennyit ér ez az ismeret?[/li_item][li_item icon=””]Vajon mennyit érne Neked, ha ismernéd a versenytársaid emberi „gyenge pontját”?

Vissza a tréning oldalra>>>>[/li_item][li_item icon=””]Mennyi pénzt, plusz időt hozna a konyhára, ha az emberek a vállalkozásodban komfortos körülmények között, jó kedvükből dolgoznának? Mennyit érne meg Neked, ha tudnád, mivel érheted ezt el, és hogyan motiválhatnád könnyedén őket?[/li_item][li_item icon=””]Milyen óradíjjal dolgozik mostanában egy külsős tanácsadó, egy coach, egy pszichológus? A tréning árából hány konzultáció jön ki? A tréning anyagával ezeket végleg ki lehet iktatni![/li_item][li_item icon=””]Mennyibe kerül egy konfliktus kezelés, vagy egy konfliktus helytelen kezelésének eredménye? Mekkora veszteséget termel egy meg nem értett kolléga magatartása? Ez létező fogalom![/li_item][li_item icon=””]Sorolhatnám, de rájöttem, ha nagyon mérlegelned kell, akkor még nem vagy felkészült a változásra, változtatásra, és ha nem érzed, mennyire nagyszerű lehetőség ez a tréning, akkor Neked (úgy érzem), ha ingyen lehetne, akkor sem érdekelne… 🙂
Tehát, az érveknek ugyan nem értem a végére, de befejezem a felsorolásukat… Szeretettel várlak! :-)[/li_item][li_item icon=””]ZÁRSZÓ: Ez az emberismereti módszer MINDEN EMBERI TERÜLETEN ALKALMAZHATÓ!

Ha van gyermeked, akkor a pályaválasztásához használhatod, de kis csecsemőként ha sokat sír, akkor is tudhatod, mit csinálj vele.

Ha nincs gyereked, de vannak szüleid, és valamiben nem értesz velük egyet, vagy egyáltalán nem érted meg őket, akkor rátalálhatsz a megoldásra a tanultakkal.

Ha van párkapcsolatod, és nem viszi le a párod időben a szemetet, azt hiszed lusta, akkor sem biztos, hogy el kell válnod! Előbb értsd meg őt!

Ha van párkapcsolatod, és az asszony rengeteget beszél, van módja ezt kezelni..

Ha nincs párkapcsolatod, akkor önismerettel rálátást szerezhetsz, hogy ki illik igazán hozzád, és milyen tulajdonságaid vannak, amiket nem mutattál eddig meg a nagy Ő-nek!

Ha vannak barátaid azért, ha nincsenek, akkor azért érdemes megtanulnod.

ÉRTED? EMBERBŐL VAGY – EMBEREK KÖZÖTT ÉLSZ! ISMERNI ŐKET MEGÉRI!!!!
Pedig az nem is pénzben mérhetően éri meg….

 

Vissza a tréning oldalra>>>>[/li_item][/checklist][/two_third][one_sixth last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][/one_sixth]