EMBERKÉNT LÉTEZÜNK! 

CSAK ezután vagyunk valakinek a lánya, fia, anyja, apja, testvére, rokona, szerette, barátja, kollégája, főnöke, vagy beosztottja!

EMBERKÉNT hozzuk létre a hibákat, és EMBERKÉNT javítjuk ki azokat!

Így az oktatás rendszere is erre épül fel. Első szempontunk, maga az EMBER lesz, cselekvései, érzelmei, gondolkodásmódja, és ennek egyfajta EGYEDI KÖVETKEZMÉNYEIT VIZSGÁLJUK, amikor az ÉLETHEZ, a környezetéhez, szeretteihez és a MUNKÁJÁHOZ viszonyul!

Így szinte teljesen mindegy is, hogy cégesen, vagy magánemberként veszel részt a tréningen.

Neked is SZÜKSÉGES AZ ÖNISMERET, mert biztos vagyok benne, hogy Neked is van munkahelyed, és Neked is vannak rokonaid, szeretteid. EZ AZ ALAP! Tiszta udvar, rendes ház!

HA NÁLAM REND VAN, AKKOR A VILÁG IS EHHEZ KÉPEST REAGÁL RÁM!

Talán van olyan szeretted is, akit legszívesebben soha többé nem látnál? Talán olyan is, akivel kellemetlen találkozni, de muszáj. Talán, éppen dolgozni utálsz bejárni? NA, ezekre MIND VAN MEGOLDÁS!

Az egyik videóban – ha találkoztál vele, remélem emlékszel, – arról beszélek, hogy megmutatom a módszer használatával, „HOGYAN VÁLHAT SZERETHETŐVÉ AZ AZ EMBER, AKIT MOST EL SEM BÍRSZ VISELNI!”

 VISSZA AZ AKADÉMIA OLDALÁRA >>>>


MÉGIS MIÉRT  PONT „HR SPECIALISTA” A MÓDSZER?

Egy kis személyes vallomás, hogy megismerj, és megérts engem, és a küldetésemet!

Idézet egy riportból, amit velem készítettek (Hamarosan online is elérhető lesz, akkor belinkelem ide!):

„Az egész 33 éves koromban kezdődött. Édesanyám halála mutatta meg számomra, hogy az életben nem csak az van, amit megfoghatok, megehetek, megérthetek, hanem létezik valami egészen más is. Ekkor kezdtem meg tanulmányaimat, amely az emberrel, az elmével, a lélekkel, és annak fejlődésével foglalkozott. Eleinte saját ismereteim bővítése, később szeretteim támogatása, a mai napra pedig egész környezetem, és a társadalom javának szolgálata lett a küldetésem.

Annyira szívhez szóló, magasztos érzésekkel töltött fel Édesanyám, még a halálával is, hogy 2007-ben kiadtam a Szerető lányod: Évike című novellát, könyv alakban, és eljuttattam Hospis szolgálatokhoz, és szeretteimhez, teljesen gazdaságilag érdekmentesen… Hatalmas boldogság volt ennyi nehéz helyzetben lévő embernek segíteni.

Ez a pillanat, ez az érzés volt az, amikor rájöttem, hogy adnom kell a világnak! Nem csak kicsiben személyesen, mint eddig, hanem sokkal nagyobb értékeket, sokkal nagyobb közönségnek, mert hiánycikk a figyelem, de leginkább a szeretet!

Megkezdtem tanulmányaimat úgymond az alternatív, vagy nevezzük spirituális vonalon, hiszen ezek a módszerek képesek azonnali változást hozni, úgy, hogy egyszerre megérthető, és megoldható egy probléma. Nem kell hatásaira, akár gyógyszerek segítségével várni. (Van köztük: Kineziológia, Lélek és Családállítás, Szervezet- és Rendszerállítás, Tarot kártya, Életforgatókönyv, Ingás Spirituális Választerápia, Rajzelemzés, Kronobiológia, Pszichogenetika, Szabad Tudat, Elengedés Módszere, és még sorolhatnám, ezek a lényegesebbek!)

Ezekkel csak egyénenként, személyesen tudtam segíteni.

Pár éve már éreztem, hogy minden tapasztalat és eszköz a kezemben van ahhoz, hogy ezt nagyobb területen is érvényesítsem, ne csak egyéni üléseken. A szervezetállítás elindította az üzleti világgal való kapcsolatot, és mivel sokan nem merik első alkalommal, ismeretlenül felvállalni a valódi problémájukat (szívügyeiket), többen is a munkahelyi nehézségeiken keresztül nyíltak meg!

Ez volt a csírája, a HR Specialista Akadémiának!

Így értettem meg, hogy nem csak a már problémás egyénekkel kell foglalkoznom, hanem már ott kell elkezdeni a „munkát”, a jobbítást, ahol az emberek az életük túlnyomó részét töltik, vagyis a MUNKAHELYEKEN!

Azt a közösséget kell rendbe tenni! Ehhez építettem fel 2016. januártól a HR Specialista Akadémiát.

HR-eseket, Vezetőket tanítok meg arra, hogyan ismerjék meg az embereik valódi tulajdonságait, képességét, és aszerint terheljék, adjanak feladatot munkatársaiknak, illetve motiválják és jutalmazzák őket, ahogy az nekik valóban hatékony és értékes!

Ennek köszönhetően, nem túlzás kijelenteni, hogy mindenki azt csinálhatja a munkahelyén, amit szeret, úgy, ahogyan komfortos a számára, és bár egy kicsit „világbéke szagú” a dolog, de így valóban hobbiból lehet dolgozni, és nem csak a pénzért, mert muszáj…” – Eddig az idézet! 🙂

EZ A CÉL, A KÜLDETÉS AZ ÉLETEMBEN!

Remélem, pontosan érted, hogy miként SZOLGÁL az TÉGED, ha MEGÉRTED ÖNMAGADAT, és EMBERTÁRSAIDAT!

ELSŐSORBAN EMBERT, és az ember CSELEKEDETEIT, ÉRZELMEIT, GONDOLKODÁSMÓDJÁT TANULJUK MEG!


Említem, több helyen is, hogy HASZNÁLATI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓD LESZ! Annyira megismered az emberek MIÉRT?-jét, és HOGYAN?-ját, hogy így tudsz majd valakinek (akár önmagadnak is) tanácsot adni:

„Nyílt szavakkal kommunikál, ezt az őszinte, nyílt hangvételt másoktól is elvárja. Hisz önmagában, és a képességeiben, és igazi csapatjátékosként erősen figyel másokra, vagyis kiemelkedő adni vágyással rendelkezik.

  • Fogalmazz neki röviden, egyértelműen, határozottan, ha kérsz tőle valamit. Használd, a kérlek/köszönöm kifejezéseket, de nem kell hosszas illemköröket futnod. (Nincs türelme a hosszú körmondatokhoz, mert állandóan mozgásban kell lennie, és felidegesíti, ha türelmesen kell várnia, mire kinyögnek neki bármit is…)
  • Amikor Ő mond neked valamit, leegyszerűsítve, talán még hangosan is, ne bántódj meg, mivel feleslegesnek tartja a körítést, az illemköröket, (nincs rá ideje), önmaga is ezekkel a módszerekkel kommunikál.
  • Ne akarj segíteni Neki, mert felidegesíted. (Úgy érzi, elbírja a feladatot, és csak azt érezteted vele, hogy nem bízol benne, ha segítesz. Ha mégis úgy látod, kérdezd meg előbb tőle!)
  • Elég spontán, kifejezetten terhelhető, gyorsan reagál bármire.”

Egy másik példa:

„Szereti, ha a saját területén békén hagyják, élni, és élni hagyni elvét, és azt, ha egyedül végig viheti a projektet.  Nem kedveli, ha kritizálják, nem hisz önmagában, pedig bármelyik pozícióban biztonsággal mozog, megállja a helyét. Érzékeny belső világ jellemzi, ezer eszközzel képes kimutatni az érzéseit, de mert túl kifinomultak, ezt környezete nehezen veszi észre a rohanó világban.

  • Ha szeretnél tőle kérni valamit, jól esik neki, ha megfutod a tiszteletkört, betartod az udvarias szokásokat, mert érzelmileg egyáltalán nem túl terhelhető. Nála a minimum, hogy kérlek/köszönöm!
  • Ne beszélj hozzá hangosan, sokkal jobban tud rád figyelni, ha finom hangvételben, közép hangszinten kommunikálsz. (Számára egy hangos szó is erős érzelmet, akár stresszt képes kiváltani – különösen, ha Te éppen gyárilag hangos vagy, és elefántként működsz a porcelángyárában!)
  • Nem kedveli az azonnali kéréseket, de szükség esetén, tud spontán reagálni. Ha feladattal látod el, vagy tudod, hogy együtt fogtok valamit csinálni, akkor készülj fel, jelezd neki időben, hogy ráhangolódhasson, mert akkor a legbékésebb, és a leghatékonyabb. Nem szereti, ha nagy dolgokat, bejelentés nélkül kell ellátnia, kivéve, ha senki más nem lenne rá képes, mert akkor az elismerésért, megbecsülésért szívesen cselekszik.
  • Ha kérsz tőle valamit, akkor tud a legodaadóbb lenni, ha az neki is eredményt tud hozni, vagy számára is örömöt jelenthet.”

NA, MILYEN??? TETSZIK????

Akkor IRÁNY A PIROS GOMBOKHOZ, ÉS ADD LE A JELENTKEZÉSEDET, VAGY KÉRD AZ ONLINE ANYAGOT!!!!!!

VISSZA AZ AKADÉMIA OLDALÁRA >>>>

[button link=”https://hrspecialista.hu/csak-neked/” color=”default” size=”” stretch=”” type=”” shape=”” target=”_blank” title=”” gradient_colors=”#c70230|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”” icon=”fa-graduation-cap” icon_position=”left” icon_divider=”no” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”left” animation_speed=”1″ animation_offset=”” alignment=”” class=”” id=””]Magánszemélyként akarok tanulni![/button]