IGEN-IGEN! Automatizált, azaz Neked ott sem kell lenned, amikor működik! Képzeld el, van egy olyan ingyenesen használható szoftver, ami helyetted elvégzi a piszkos munkát. Egészen pontosan, bekéri helyetted az önéletrajzokat, elvégeztet a jelentkeződdel egy alkalmassági tesztet, leméri, hogy mennyire elkötelezett a meghirdetett pozíció betöltésére, és olyan alap információkat képes bekérni, amelyekre Neked, illetve a cégednek szüksége van. Mindezt úgy, hogy egyszer szánsz rá időt, utána pedig a Te személyes jelenléted nélkül felvételiztet, és neked végül már csak azt a néhány önéletrajzot kell elolvasnod, akik átmentek a felvételin, vagyis azokét, akik valóban alkalmasak lehetnek! Sőt, ha majd kicsit haladóbb leszel, azt is betudod majd állítani, hogy egyetlen egyet kelljen csak behívnod személyes interjúra..!

Ez nem álom többé! Nem legenda ma már! Itt kevés a hely, hogy mindenről részletesen beszámoljak Neked. Viszont van egy mód arra, hogy tökéletesen elsajátíts minden erre vonatkozó tudást, és könnyedén beépítsd az életedbe!

Készítettünk Neked Bónusz ajándékot a HR Specialista Kézikönyv mellé. Kapsz egy videót ingyenesen, és az 1 Ft-os könyv mellé megrendelheted a HR Specialisták Tudástárát, amely lépésről-lépésre megmutatja, mikor és hova kattints. Mikor milyen szavakkal szövegezd meg a hirdetésedet, hogy az az ember hallja meg a HÍVÓSZÓT, akire a cégeteknek szüksége van! Mert, biztosan Te is tudod, itt kezdődik a szelektálás, a szövegezéssel!

Tapasztalati beszámolóval szolgálhatok Neked, kipróbált eredményekkel. Nem akarok túl nagy reklámot csapni neki, de ezt még csak el kell mesélnem. Egy fejvadász nyilatkozta a napokban, hogy egy pályáztatásra el kell költeni a munkavállaló havi fizetésének 2.5%-át! Lehet, hogy megkeres, és lenyakaz engem, de elmondom, hogy 50.000 forintnyi hirdetésből 3 embert találtunk ezzel az automatizált módszerrel, és két hétig ment a keresés. Még két hét volt az interjúk, szituációs gyakorlatok kezelése, gyakorlása, és mind a 3 pozícióba bekerült a végleges ember. Összedolgoztuk az egyének természetes, komfortos személyiségét, az automatizált felvételiztető rendszerrel, és kiküldtük a nagyvilágba a híreket. Ennyi…

Kérdezd meg, én mit csináltam abban 2 hétben, amíg ment a hirdetés…? Talán dolgoztam? Nem-nem…

Szeretnél többet tudni, nézd meg a könyv BÓNUSZ AJÁNDÉKAIT! Majd szerezd meg magadnak az oktatási anyagot, és bátran pipáld be megrendeléskor a kis négyzetet is, és kérd a HRS Toborzási Tudástárat is magadnak! Még ajándékot is kapsz.. Nem sorolom, tovább. Aki nem hiszi, járjon utána! 🙂