MIT ÉRDEMES TUDNI A CSALÁDÁLLÍTÁSRÓL?

 • A CSALÁDÁLLÍTÁS A SZERETET ÁRAMLÁSÁT, ANNAK TÖRVÉNYEIT, RENDJÉT ÁLLÍTJA HELYRE!

 • MILYEN ÜGYEKBEN SEGÍT? Az én hitrendszerem szerint a családállítás mindenre jó. Nem válogat a bajok között, és minden problémának az okát teszi RENDBE!

 • Létezik EGYÉNI CSALÁDÁLLÍTÁS  amikor az Állító és az állítást kérő vannak jelen. Ez színes papírlapok vagy bábuk segítségével történik.

 • Egy alkalommal több személy problémáján dolgozunk, ez a CSOPORTOS CSALÁDÁLLÍTÁS. Erre lehet képviselőnek is jelentkezni, vagy a saját dolgaiddal, amikor képviselők segítenek Neked megoldani az ügyedet. Általában több órás, néha egész napos program.

 • Minden esetben FEDETTEN ÁLLÍTUNK! A képviselők nem tudják, kit képviselnek. Nem ismerik saját szerepüket, csak az állító, vagy az állítást kérő tudja ki, mit, kit képvisel. Így nem az agyunkat, hanem érzéseinket használjuk az IGAZSÁG megjelenítéséhez.

 • Meghatározzuk a problémát, megnevezzük a problémához tartozó egyéneket, dolgokat, és definiáljuk a célt, amiért dolgozunk, az ideális helyzetet, amivel az állítás végén elégedettek leszünk, azt amit el szeretnénk érni!

 • Bert Hellinger tudásának alapjait és annak azóta tapasztalt, magától fejlődő, kibővült eszköztárával és az általa meghatározott REND törvényeivel dolgozunk.

 • Ennél pontosabban, konkrétabban szeretnéd tudni? Tudományos és hétköznapi leírást, sokkal részletesebben IDE KATTINTVA találsz!

SOKKAL TÖBB INFÓT SZERETNÉL?
KATTINTS IDE!

Segítőként, képviselőkénti részvétel:

5.000 Ft

(Amennyiben nem jártál még nálam családállításon, INGYENESEN tudsz részt venni.)

Állítás a saját ügyedre :

15.000 Ft

(Egyéniben és csoportos állításban is megegyezik a költsége.)

KLUBTAGSÁGI KEDVEZMÉNYEDET NE FELEDD EL!

Hogyan tovább?
Nem sikerült még döntened?


Olvass tovább, vagy írj nekem, és tedd fel a kérdéseidet!

Nem teszek “problémák” között különbséget, vállalom azt is, ha valaki munkaügyekben, pénzügyekben, karriertanácsért keres, és akkor is szívesen segítek, ha éppen egy daganatot, szívügyet, gyászt, szerelmet kell rendeznünk. Állítóként minden probléma, egy ÜGY, egy HELYZET, ami megoldást kíván! Nem azért, mert érzéketlen vagyok, hanem pontosan azért, amit már leírtam. Minden problémánknak a hátterében meg nemértés, és a szeretet hiánya áll. Ezért keressük meg, mi, mikor és hol romlott meg. Megjavítjuk, RENDBE tesszük és megalkotjuk az új, mindenki számára elégedettséget, bőséget jelentő, választható jövőt! Minden ügy, „egy”, azaz: MIND-EGY!

Vagyis, bármi legyen is, ami miatt nem érzed jól magadat, megjavítható, és RENDBE tehető!

Hozzám leginkább azok az emberek fordulnak segítségért, akik szeretik ügyeiket mielőbb rendezni, teljes egészében vállalják a felelősséget, keresik az egészségüket (testi-lelki-szellemi), várják a változást, vagy pedig már akkor jönnek, amikor felkészültek a valódi fejlődésre, jobbulásra.  Nem szoktam terápia jelleggel visszahívni senkit, szeretem az ügyeket azonnal rendezni, és mindent egyszerre “megjavítani”, RENDBE TENNI, amit a lélek, azaz az állítást kérő személy kér, és amelynek hatásait még könnyedén elviseli. Számomra, a módszer használata szempontjából mindenkinek az ügye egyaránt és egyformán fontos, és teljesen ítéletmentes. Emberből vagyok, vannak érzéseim, tapasztalataim, de a családállításban ezekre nincs szükség. Nem alkalmazok előre gyártott koncepciókat nem agyalok, mert ezek az igazság felfedéséhez teljesen feleslegesek is. Abszolút  “csak” katalizátora vagyok állítóként a megoldás elősegítésének, érzések segítségével áramoltatom és segítem kialakítani a lehető legmegfelelőbb új mintának a kibontakozását.

Melyiket kérd? Szerintem egyszerű… 

Pár kérdésre adj magadnak választ:

 • Van időd, kedved kivárni a csoportos állítási időpontot? Vagy azonnal akarod a megoldást?
 • Kívülről szeretnéd nézni a feltárást, mint egy színházban az előadást, vagy vállalod, hogy minden szerepkört megismersz, beleállsz?
 • Okoz nehézséget mások előtt megnyilvánulni? FONTOS TUDNOD: Biztonságban érezheted magadat a csoportban, mert csak “JÓ” emberek járnak állítani!

Mindkettő egyformán hatékony, és semmiben nem különbözik az eredménye. A Te javadat szolgálja.

Amit választasz, AZ LESZ PONT A JÓ! Így szerintem tényleg elég erre a pár kérdésre válaszolnod!

Egyéni állításnak nevezem azt, amikor az állító és az állítást kérő vannak csak jelen a munkafolyamatában.

Ebben az esetben az állítást kérő az, aki egyesével megvizsgálja, és megszemléli az adott helyzet szereplőinek érzéseit, és együtt ketten végezzük az állítást. Olyankor, amikor egy helyzetben fontos, hogy mindkét szereplő – akik éppen párbeszédben, vagy cselekvésben vannak egymással – igénylik, hogy energiával teliek legyenek, én, mint állító beállok rövid időkre a szerepekre. Alapvetően minden egyes személyt, vagy dolgot színes lapok képviselnek és az állítást kérő egyenként rááll ezekre a lapokra és megfigyeli az adott laphoz (személyhez) tartozó érzéseket.

Részletesebben: Ez a folyamat úgy zajlik, hogy azokat a személyeket, dolgokat, akik, amik a helyzetben fontosak, színes papírlapok jelenítik meg. Amikor gondolunk valakire, akkor egy sokszínű papírhalmazból kihúzunk neki egy saját lapot és elhelyezzük a mezőben, vagyis a teremben, amiben dolgozunk, attól függően, hogy az adott pillanatban az egyén hova tartozik, hol a pillanatnyi helye. A papírlapok elrendezése a térben már önmagában megmutatja a “problémát” és az én hitrendszerem szerint, ha semmi mást nem tennénk, mind a családrendje szerint átrendeznénk a földön fekvő lapokat a teremben, akkor már készen is lehetnénk a munkával! Volt rá példa, és nagyszerűen működött. Természetesen, ennél azért sokkal több munkánk szokott adódni, és mivel megértést is szoktam kérni, hogy az agyunk is kapjon információt, ezért kicsit jobban belemegyünk a feltárásba. Ez amiatt is fontos, hogy a későbbiekben, a hétköznapi életben felismerjük a változásokat, megfigyeljük és erősítsük azok kialakulását, szerepét az életünkben.

Csoportos állításnak nevezem azt, amikor az állító és az állítást kérő személynél legalább egy fővel többen vagyunk, de általában ez kényelmesen minimum 4-5-6 főt jelent, és bár nincs maximalizálva, én magam 10-15 főnél több jelenlévőt nem szervezek.

Ebben az esetben az állítást kérőnek van lehetősége, mint egy színházban végignézni, “kívülről” megfigyelni az eseményeket és a történéseket. Ilyenkor a családtagokat és egyéb megjelenő “dolgokat” helyette egy másik személy, számára teljesen idegen ember képviseli.

Mint a módszer leírásánál már megfogalmaztam, állítás közben azok a személyek, akik a vizsgált problémának, ügynek részesei, könnyedén megjeleníthetőek, csak a jobbító szándékunk kinyilvánításával. Úgy képzeld el, hogy gondolsz valakire, és az pár percen belül felhív telefonon. Állítás közben, ilyesmi energiák kapcsolódnak be, és az adott témához, az adott egyén érzéseihez hozzáférünk. Mindenhez, ami lényeges, és mindenhez, ami segíti a REND megoldását, de semmi lényegtelen, vagy rejtett információhoz, amely etikátlan nem nyúlunk. A csoportos állításban minden ügyhöz tartozó személyt egy jelenlévő SEGÍTŐ, azaz képviselő jelenít meg. Azt mondjuk, hogy álljon be a terem területére, ez a morfogenetikus mező, és mostantól Ő, XY. Kérjük figyeljen érzéseire, és testi érzeteire. Így betöltődik, az ügyhöz kapcsolatosan az információ.

A segítők azért nem csak segítők, hanem képviselők, és azért “kell” nekik is fizetni a szolgáltatásért, mert míg mások életében igyekeznek RENDET elősegíteni, közben az Ő, személyes életükre is kihat az állítás, a képviselői munka, így náluk, az ő családjukban is elindul egy öngyógyító, jobbító folyamat! Nagyszerűen tapasztalható, ki milyen szerepeket kap, és képvisel. Majdnem 100%-os a képvselők saját élethelyzetének a beazonosítása.

Tehát, a csoportos állítás minden résztvevő javát egyaránt szolgálja, és rendezi, csak más formában, más mélységekben.

Mi az a morfikus, morfogenetikus mező?

Tudományosan bizonyított tény, hogy ott, ahol két élőlény, közös céllal találkozik, kialakul közöttük egy közös energiamező. Ez a mező a morfikus mező, és ennek szűkített tere gyűjti a genetikailag hasonló élőket, ami a morfogenetikus mező.

Ez a kapcsolat köti őket azután össze tértől, helytől, időtől telesen függetlenül. Ez az energiamező kapta a morfikus nevet, és minden információt tartalmaz, amelyre szükségünk van. Sokan ezt a mezőt a kollektív tudatnak, szellemi mezőnek, a lélek közös lelkiismeretének, közös tapasztalatnak, EGY-nek, a sorsnak, az Univerzumnak nevezik. Ha még most sem értenéd, van egy új racionálisan elképzelhető leírásom, magyarázatom is.

Képzeld el a számítógéped vincseszterér, ez a morfikus mező! Abban találsz különböző programokat, adatokat, mappákat, fájlokat. Képzeletben kattints egy mappára, amin a Te családneved áll. Megtalálod az összes családtagod adattárát, és mindent megtudhatsz róluk, ami csak javítani, jobbítani tud a sorsodon és az életeden. Minden hasznosra, és segítőre, de semmi haszontalan, vagy lényegtelenre nem kapsz választ. A fájlon belül kijavítjuk a hibákat, majd nyomunk egy “mentés másként” gombot! Hm, kb. így funkcionál a morfogenetikus mező és a családállítás.

Nagyon jó, tartalmas gyűjteményt találtam, hogyan működik, és miként köti össze az egymáshoz hasonlókat a morfogenetikus mező. Lehet, hogy például hallottál a száz majom történetéről, amikor a majmok is egymás morfogenetikus mezőjében lévő információt használva, egymással élőben (személyesen) nem találkozva elkezdik ugyanazt a tevékenységet folytatni. Megmossák a krumplit a sós vízben, ettől ízesebb lesz, és nem lesz poros. Ha érdekelnek még ilyen érdekes történetek, kattints ide, itt találtam!

Semmi extra teendőd nincsen, csak az, hogy figyeld a változás jeleit.

MINDIG VAN VÁLTOZÁS! Olyan nincs, hogy nem történik semmi, inkább olyan van, hogy nem az, vagy nem úgy, ahogy Te hiszed, hogy látszódnia kellene… Nincsenek elvárásaim, Neked se legyenek, hogy minek kellene történnie. Sokszor éppen ez az elvárás akadályoz bennünket a boldogságban. Elvárjuk, hogy valahogyan legyen, és ha nem úgy történik, hiába sokkal jobban, nem tudunk neki örülni, mert nem az lett, amit vártunk. Hallgass rám, ebben nagyon jó voltam, van tapasztalatom… Itt egy szócska nagyon fontos: VOLT!

Állítás után minden problémáról, múltidőben beszélünk, mintha már nem úgy lenne (hiszen nincs is), ráadásul ez önmagában is teremtő hétköznapi mágia!
Sokan tanítják, hogy nem beszélhetsz róla. Szerintem beszélhetünk, ha nem egészítjük ki, nem teszünk hozzá, vagy formáljuk át a történteket, és nem pletykálkodás, lotyogás a cél, hanem egy szeretet kinyilvánítása.
Apró dolgokat is ünnepeljünk meg, és köszönjük meg önmagunkat, hogy új figyelmi módszerünk alakult ki. Minél több alkalommal tartózkodsz a mezőben, családállításon, annál több érzékelésed működik kiemelkedően majd a hétköznapi életedben is.

A családállításnak NINCS semmilyen rossz érzést keltő utóhatása. Nem kell félned, hogy mi fog történni. SŐT, legtöbb esetben azonnal érezhető megkönnyebbülés és szeretetteljes érzés kíséri a résztvevőket. Még a képviselőket is, hiszen az EGÉSZ-séges REND helyreállítása, MINDENKI számára örömöt és boldog megnyugvást okoz!

TEHÁT, NINCS MÁS DOLGOD, HA VÉGEZTÜNK, MINT:

ÉLJ!!!!!!!!!

MÉG MINDIG ÚGY ÉRZED, ENNÉL SOKKAL TÖBB INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGED?

Töltsd le magadnak Bert Hellinger –
A működő szeretet pdf-jét
,
és rengeteg hasznos tudásra tehetsz szert.

Olvasd figyelmesen, és ha rátalálsz esetleg olyan területekre, amelyeket Te nem úgy csinálsz, ahogy azt a Szeretet Rendje megkívánja, például ítélkezel a szüleid felett, akkor FELTÉTLENÜL KERESS MEG, hogy megtaláljuk megbántódottságod okát, és MEGSZÜNTESSÜK FÁJDALMADAT.

Erre azért van szükséged, mert amíg nem áramlik akadálytalanul a szeretet az életedben,
addig nincs igazán életed sem! 

CSATLAKOZZ A SPIRIT4YOU – FACEBOOK OLDALUNKHOZ, ez foglalkozik a dolgok azonnali MEGJAVÍTÁSÁVAL, :-), (kattints ide!), és bátran kedveld OKTATÁSI OLDALUNKAT IS, A SZÍV-Tanodát! TARTS VELÜNK!

Nézz körül nálam…. Olvasd el a többi blogbejegyzésemet is! 🙂