Kissé rendhagyó az eset, amelyet most leírok, ráadásul semmi más kézzelfogható bizonyítékom nincs a miértekre, és az okokra vonatkozóan, mint az eredmény, ami a munkám által végeredményként megszületett. Szerencsére, éppen az számít!

Egyik ismerősöm magánemberként mesélte el, hogy rendszeresen kölcsönad igen magas összegeket egy barátjának, aki egyre inkább megfeledkezik azok visszafizetéséről. Majd történetéből kiderült, hogy ez évek óta így megy, és kb.
5 évvel ezelőtt, több milliót vissza sem kapott. Minden észszerűség és józan paraszti ész, értetlenül áll az eset előtt, hogy akkor miért ad kölcsönt a mai napig, de mint tudjuk, vannak megmagyarázhatatlan erők is az életünkben.
Felajánlottam, hogy nézzük meg az Igazságot. Ismerősöm, a racionális gondolkodásával, kizárólag személyemnek szóló tiszteletből jött el hozzám.
Szkeptikussága ellenére, egy mélyen spirituális magyarázatot kapott.

Előző életeikben, nem rendezték le üzleti ügyeiket, és nagymértékű tartozása volt ismerősömnek a barátja felé.
– Előző élet – nevetett rajta. Megkértem, hogy ha már mindez így megmutatkozott, rendezzük le a tartozást, így spirituálisan, hátha mégiscsak rendeződik valami. Tegyük rendbe, az adok-kapok egyensúlyát, az áldozat-elkövető szerepeket, hátha megoldódik az ügye.

Ismét, „csak miattam” hagyta jóvá. Mosolyogva és hitetlenkedve távozott, annak ellenére, hogy állítás közben csapkodta a térdét, hogy: – Pont így szokott történni… Pont ezt szokta mondani a barátom… Pár héttel később viszont felhívott, és elmesélte, hogy egy órával azelőtt találkozott a barátjával, aki minden bejelentés nélkül, egy az egyben, az 5 évvel ezelőtti összeggel megjelent, és kifizette neki az akkori tartozást. Ezt a történetet leginkább azért írtam le, mert nem mindig csak az létezik, amit bizonyítani tudunk. Ráadásul az illetőnek, akiért dolgoztunk, nem is kellett hinnie a módszerben. A lényeg, hogy az igazság megmutatkozott, mert azzal az egyszerű ténnyel, ha az igazság felszínre kerül, már megkezdődik a gyógyító, jobbító, rendre törekvő folyamat.