Érdemes lenne prioritást állítani? Esetleg kilátástalannak tűnik egy helyzet? Szeretne mindig a helyzet magaslatán állni?

Életstratégia állítást, karrierállítást, és belső team állítást egyszerre végeztünk annál a hölgynél, aki azzal keresett fel, hogy hónapok óta motiválatlan, és egyáltalán nincs kedve dolgozni. Minden megy, és működik, ám Ő, nem érzi jól magát a saját vállalatában. A családjában és a magánéletében minden rendben volt, nem értette miért annyira unalmas számára a munka. Bármit talált ki, egyszerűen nem volt kedve megvalósítani, vagy nem okozott neki örömöt.

Az állítás, vagyis a munka részleteit nem írom le, mert a hölgy közéleti szereplő is, története a leírásból beazonosítható lenne. A lényeg, hogy ebben az esetben is sikert könyvelhettünk!

Magán megjegyzés: Amikor kívülről látjuk egy ember sikereit, akkor csak a pompát, és a reflektorfényt látjuk, a SIKERT. Azt nagyon ritkán tudhatjuk meg, hogy mennyire sok munka, nehézség, kihívás előzte meg. Szokták mondani, hogy mindennek meg van az ára. Ez igaz lehet. Azt kívánom mindannyiunknak, hogy a sikereinknek még az „ára” is boldogító legyen! Ezért ez a rengeteg képzés, tanfolyam amiket tartok, hogy ne szenvedés árán lehessünk boldogok!

Egy kiemelkedő, és csodálatos pillanata volt az állításnak, amikor már mindent rendeztünk, és legvégén fedetten (ami azt jelenti, hogy a hölgy nem tudta mit helyezek be a mezőbe) betettem a neki megírt, és általa vállalt sorsát, hogy barátkozzanak meg. Csak állt, pislogott nagyokat, vizsgálgatta, jobbról, balról megnézegette, majd megindultak arcán a könnyei.

– Ez csodálatos… Tetszik… Ez tényleg az enyém…?

Nekem is csordultig megtelt a szívem, mert fantasztikus, amikor ennyire szépen végződik egy munka. A hölgy a vállalkozását beindította, új alkalmazottakkal, új folyamatokba kezdett, leosztotta megbízható embereire azokat a munkákat, amelyekhez (Ő azt hitte) csak Ő értett. Majd mindezek mellett, családját egy fiúgyermekkel ajándékozta meg.