Az első kismama akinek segítettem…

Voltak többen is, de Ő volt a legelső. Egy nagyon kedves fiatal hölgy 4 év sikertelen babatervezés után került hozzám.

Egyetlen alkalom, egyetlen rövid konzultáció, egy beszélgetés elegendő volt, mivel éppen a lényegre tapintottunk. Ismét a családi mintákba ütköztünk. Az akadályozta a kis lélek érkezését, hogy náluk a családban visszamenőleg, több generáción keresztül, senkinek nem született boldog házasságból gyermeke. Anyai ágon az volt a nehéz sors, az volt a „szokás”, a minta, hogy szenvedésen keresztül lehet csak gyermekáldáshoz jutni, vagyis kizárólag boldogtalanul, és rossz házasságból.

A kis hölgy viszont szerelemből ment férjhez, és szerelem gyermeket szeretett volna fogadni. Mivel a családléleknek van egy speciális rendszere, amely szerint, bizonyos helyzetekben a régi dolgok befolyása miatt hoz valamilyen döntést a lélek. Ezt a „boldogság mintát” nem ismerte a hölgy lelke, csak a nyomorúságos sorsból történő születést, amikor az anyáknak áldozat a gyerek vállalása, így ezt, nem tudta hogyan kellene csinálni.

Ráadásul az egyéni léleknek, van egy vágya, az odatartozás joga. Ha eddig a többiek így csinálták, akkor „cserbenhagyás” ezt másként csinálni. Ami azt jelenti ebben az esetben, hogy a kis hölgy lelke mélyén, hűtlenségként élte meg az elődökkel szemben, ha Ő velük ellentétben boldog párkapcsolatban, boldogságból szül gyermeket. Éppen ezért sem sikerülhetett a fogantatás.

Nagyon bonyolultnak tűnhet, de ezek a dolgok, ezek a családi ügyek, rengeteg mindenre kihatnak, és a szívügyekben a tudatnak, az észnek nincs sok esélye. Nagyon ritka, ha az ész, a tudatos cselekvés képes egészséges körülményeket megtartva felülírni a szív dolgait. Betegséget, balesetet, fájdalmat generálva képes, ám, ez hosszú távon nem „kifizetődő”…

A családállítás hozott megoldást. Végrehajtottuk a megfelelő szertartásokat, megadtuk a tiszteletet az ősöknek, és a kis hölgy, rá két héttel megfogant. Azóta pedig már a második gyermekük is megszületett, nagyon szép, egészséges családi életet élnek.