Eltűnt a női betegség – Második történet

Kedves ismerősöm hívott fel, nőgyógyásznál volt, és valamiféle rákos betegséget diagnosztizáltak nála. Nem hitt a módszereimben, mindig csodálattal hallgatta mások sikertörténetét, de önmaga semmiben nem kért segítséget. Most volt először, hogy elfogadta a segítségemet, és eljött hozzám családállításra.

Megnéztük, hogy milyen kapcsolata van a betegségével, illetve, azt, hogy hol romlott el az életében (vagy ősei életében) valami, ami előidézte ezt a „NŐ VAGYOK, DE”; beteg a nőiességem érzést, ami miatt NŐ-orvoshoz, NŐ-GYÓGYÁSZHOZ kellett mennie. Mi kényszeríti, hogy erőnek erejével bizonyítani kell, hogy Ő: NŐ….

Jelen életéből jöttek elő férfi képviselők, főnökök, beosztottak, előző párkapcsolatok. Rengeteg rendezetlen viszonyba ütköztünk, és lépésről lépésre megkerestük mindenkivel a megoldást, azaz rendeztük az elvarratlan szálakat, kibékítettük, megbékítettük őket egymással. Volt olyan régi párkapcsolat is, amelyet addig nem sikerült teljes egészében lezárni, így azoknak is véget vetettünk, megszüntettük a függőséget, hogy csak a szeretet maradhasson.

Ennek az állításnak az volt a fő célja, hogy megszüntessük a betegséget kiváltó okot, okokat. Önmagában ez is elég a gyógyuláshoz! Az ismerősöm legalább fél évvel később mesélte el, csak úgy mellékesen, 🙂 hogy nem volt műtét, és teljesen megfeledkezett róla, mert eltűnt a daganat, amit el akartak távolítani. Rendszeresen jár kontrollra, mert nem értik, mi történt.
Szerencsére több ilyen esetről is be tudok számolni, nem csak nőgyógyászati területekről! 🙂