Párkapcsolat és szülők összefüggése

Első történet

Egy 28 éves lány keresett fel sok betegséggel, kellemetlen közérzettel, és egy rosszul működő párkapcsolat ügye miatt. Felkészüléskor kiderült, hogy szüleivel igen rossz viszonyban van. Hónapok óta nem beszéltek már, és azt sem tudja elképzelni, hogy egyáltalán fognak e majd valamikor. Dühöt, szemrehányást, haragot érzett irántuk. Nagyon szomorú volt hallgatni az elhagyatott, cserben hagyott gyermek történetét. Magányosnak, árvának érezte magát. És a betegségei csak tetőzték a helyzetét. Ezek után nem is csoda, hogy párkapcsolata sem működött. Arra kért segítsek rendet csinálni. Egészséges szeretne lenni és jó lenne, ha a párjával is minden jól menne…. – ezzel bízott meg. A családállítás módszerét választottam a megoldáshoz.

A családállítás eszköze rálátást biztosított, hogy kiderítsük, honnan erednek a problémák, mi az oka ennek a kellemetlen helyzetnek. Nem ért váratlanul, hogy a szülő gyermek viszony rendezetlensége okozott minden betegséget. A lány teljesen hátat fordított a szüleinek. Viszont a szülő-gyermek a legerősebb emberi kapocs, kapcsolat a világon. A vér kötelez – talán hallottad már ezt. Minél rosszabb az érzelmi, vagy fizikai kapcsolat a szülők és a gyermekeik között, annál nagyobb a szenvedés és a problémák, amelyeket a gyermek képes a szülő hiánya miatt generálni magának. (Ilyen érzések bukkanhatnak fel: nem lehetek így boldog; ebbe én belebetegszem; nem tudom megemészteni; nélküle nem érek semmit sem; nekem miért sikerülne, nekik sem sikerült, stb…)

Elmesélte, hogy szülei éppen a barátja miatt rengeteget szekálták, piszkálták. Nem szerették a fiút, ráadásul megtiltották, hogy együtt menjenek a szülői házba. Ezzel kirekesztették a saját lányukat is. Hosszasan dolgoztunk, 2,5 órás családállítást végeztünk, mire minden rendbe került és minden szereplő, családtag, résztvevő jól érezte magát, így délben végeztünk a munkával.

A lány már aznap este felhívott, és elmesélte, hogy „váratlanul” telefonált délután az Édesapja ás azt kérdezte tőle:

– Kislányom jól vagy, minden rendben? Egész délelőtt Rád gondoltam.

– Igen, Apa, minden rendben. Ma én is nagyon sokat gondoltam Rátok.

-Van kedvetek a hétvégén hazajönni ebédre? Mind a ketten jöhettek! Anyáddal nagyon várunk…

Azt hiszem nem is kell tovább mesélnem.

Ez volt a leggyorsabb eredmény… Eddig. 🙂

Délelőtti állításnak kora délutánra teljes változást hozó hatása lett!!!

Természetesen minden munkát elvárásoktól mentesen végzek és így könnyedén együtt tudok örülni a „megjavított” élethelyzeteknek. Rendkívül sok szuper kis történetem van. Talán egy könyvet is megtöltenék vele. Olvastad a többi könyvemet? Itt oldalt láthatod őket!

Tarts velünk, gyere családállításra Te is!!!

 

TUDTAD, hogy ha még nem jártál nálam állításon, akkor a csoportoson első alkalommal ingyenesen is részt vehetsz? 🙂

JELENTKEZZ!